Ik heb mogen ervaren hoe diep je bij gevoelens kan komen

12 okt | Ervaringen

Gun jezelf deze mogelijkheid

Mijn interesse was groot. Mede omdat ik als (hypnose) therapeut werk , en systemische patronen regelmatig in therapie naar boven komen.
Maar deze dag stond voor mij als een persoonlijke ervaring.
Ik heb mogen ervaren hoe diep je bij gevoelens kan en mag komen. Zowel voor de cliënt (vraagsteller) als de representant (ik ) op deze dag. Zo mag je en ben je helpend voor een ander, maar ook alles resoneert met je eigen systeem.
Waarin opnieuw veel inzichten ontstaan.

En dan Geert. Wat verstaat hij zijn vak (zijn rol) in dit geheel. Heel liefdevol en ter gelijk professioneel en zeer oplettend kijkt hij mee en zorgt hij dat de vraag en het systeem er omheen inzichtelijk wordt .

Voor mij persoonlijk zal ik regelmatig terug keren met mijn persoonlijke vragen. Voor cliënten die bij mij komen zal ik zeker Geert benoemen, als er meer duidelijkheid mag komen in een systeem.

Aan iedereen die nog een kleine twijfel heeft! Gun jezelf deze mogelijkheid. En wees jezelf ook bewust dat inzicht niet per definitie altijd meteen een happy end heeft. Wel een opening tot inzicht en vervolgens duidelijkheid en vervolgens heling.

– Angelique

Dit vind je ook leuk