Ik raad het iedereen aan

29 sep | Ervaringen

Ik vond het bijzonder hoe alles klopte. Ik ben met veel inzichten weggegaan.

Ik wilde zo graag meer rust in mijn lichaam en dat heb ik door deze opstellingen ook zeker voor terug gekregen. Tijdens de opstellingen vond ik het bijzonder hoe alles klopte wat er werd gezegd betreft mijn ouders en de rest van het gezin. Ik ben met veel inzichten weggegaan. Ik heb het laten bezinken. Gerealiseerd dat sommige dingen mijn zorgen niet zijn. Mijn ademhaling en lichaam is hierdoor meer ontspannen. Ik begrijp nu veel beter waar iets vandaan komt en daardoor heb ik er vrede mee, kan ik het loslaten en verder met leven! Ik ben erg dankbaar voor deze opstelling. Ik raad het iedereen aan deze bijzondere opstelling te doen bij Geert als je wilt weten waar sommige trauma’s vandaan komt om cirkels te willen doorbreken!

– Trang

Dit vind je ook leuk